Lidmaatschap

Schrijf je hier in!


logo kayakclub

Hoe kan je lid worden?

Ons sportjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kan je het hele jaar door inschrijven. Het inschrijvingsgeld bedraagt 55 euro. Voor studenten is er een korting, zij betalen slechts 35 euro.

Ben je reeds lid bij een andere kajakclub aangesloten bij de federatie? Ook dan kan je bij ons aansluiten voor slechts €35. De verzekering loopt dan via je oorspronkelijke club.

Schrijf je in!

Je lidmaatschap wordt sinds 2021 geregeld via Twizzit, een ledenplatform voor sportclubs. Je kan je online aanmelden en/of de app installeren. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kan je de kalender raadplegen. Voor een eerste aanmelding gebruik je best onderstaand formulier of werk je via deze onderstaande link.

Betaling

Bankgegevens
LEUVENSE UNIVERSITAIRE KAYAKVERENIGING (LUK vzw)
Rekeningnummer: 973-0406955-74
IBAN: BE16 9730 4069 5574
BIC: ARSP BE 22
Bank: Argenta Spaarbank (ASPA)
Hoe storten?
Vermelden van "NAAM, voornaam, lidgeld 20xx-20xx (clubjaar)"

Wat zijn mijn voordelen?

  • Lid van de LUK = Lid van de federatie (VKKF)
  • Verzekering via de federatie (VKKF), zowel binnen- als buitenland voor alle kayak- en nevenactiviteiten
  • Les van gekwalificeerde docenten (VTS)
  • Mogelijkheid tot uitlenen van materiaal (zowel WW-kayak als helm, peddel, reddingsvest,...)
  • Driemaandelijks tijdschrift van het ledenblad 'Kano&Kajak' in de bus, alsook de mogelijkheid om je in te schrijven op de nieuwsbrief van de federatie met de laatste actuele informatie omtrent de federatie
  • Mogelijkheid tot het bevaren van de derogatierivieren in Wallonië mits het aanvragen van een sticker en het bijhebben van je lidkaart
  • Voor beginners: mogelijkheid tot het behalen van C1, 2, 3 brevet dat erkend is door de VTS en geldt als toelatingsproef voor de instructeur cursus (onze gediplomeerde instructeurs, trainer B's en docenten zijn bevoegd om deze uit te reiken)
  • Voordelen en kortingen bij onze partners en die van de federatie
  • voordelen van de clubwerking, kennis, ervaring,... Passie en fun verzekerd!
  • ....

Financiële tip

Bij sommige mutualiteiten kan je, mits je een formulier laat invullen door onze secretaris, een bepaald bedrag van je lidgeld terugkrijgen! Zeker de moeite om eens navraag te doen bij je eigen mutualiteit. Van de (Leuvense) CM kan je 20EUR terug krijgen. Er is geen leeftijdslimiet. Bij de Socialistische Mutualiteiten Brabant krijg je 25EUR terug maar enkel t.e.m. de leeftijd van 25 jaar. OCMW-cliënten hebben daarenboven recht op een terugbetaling van 50% van hun lidgeld via de Leuvense sportcheques.

­